1.2.11

Tärkein tieto puuttuu: hinta

Hintatieto on korvattu alaviitteellä "Tärkeimmät toimitusehdot ja tuotetiedot löydät www.posti.fi ja posteista”. Miksi?

Esitettä on kommentoitu myös Sana viikonvaihteeksi -palstalla.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärsin yritykseeni tulleesta Itellan kirjeestä, että postimaksut muuttuvat maaliskuun alussa. Veikkaisin, että tämä on syynä hintojen mainitsematta jättämiseen.

Anna-Liisa kirjoitti...

Nimenomaan hintamuutosten takia hintoja ei useinkaan paineta pysyväluonteisiin infobrosareihin. Tämä on yleinen tapa firmoilla. Ihan järkeenkäyvää; ei siitä kannata revitellä.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka olisi pysyväisluonteistakin, tässä uudistuksessa olisi ollut hyvä olla hinnat mukana, ei tämä painattaminen enää niin paljon maksa:)

Rooibos kirjoitti...

Ymmärrän kyllä Anna-Liisan pointin, mutta kyllä minua korpesi luettuani tuon mainoksen, kun ei tuosta ottanut selvää, onko ykkösluokka edelleen se sama ykkösluokka kuin ennenkin, siis rahallisesti, ja paljonko maksaa kakkosluokka. Omaan silmään tuo mainos näytti siltä, että uusi kakkosluokka maksaa sen verran kuin nykyinen ykkönen (koska sama palvelulupaus) ja uusi ykkönen on sitten kalliimpi, mutta eihän tuota arvaustaan voinut mainoksesta tarkistaa. Ärsytti.

t hautala kirjoitti...

Miksi ihmeessä Itella ei yhdistänyt näitä uudistuksia? Samalla kun palvelutapa muuttuu olisivat myös hinnat muuttuneet. Sitten ne olisi voinut painaa tuohon brosyyriin. Kiva olisi, että kaikki tähdellinen tieto olisi samassa paikassa.