1.6.12

"680 euroa koulutus +170 tutkinto maksu"

Hyvä roskapostin lähettäjä. Sain nyt neljännen kerran viestinne "Asbesti koulutus 4-7 Kesäkuuta Tampereella", vaikka olen pyytänyt poistamaan osoitteeni postituslistalta. En aio osallistua asbestikoulutukseen 4.−7. kesäkuuta enkä koskaan muulloinkaan. Voitteko ystävällisesti lopettaa mainosten lähettämisen. Kiitos.

4 kommenttia:

Arto Alamaunu kirjoitti...

Kieliopillisesti suomen kieli on kielenä hieno. Ulkomaalaisten ja miksipä ei myös kotimaisten koulupudokkaiden muka-suomenkieliset roskapostit erottuvat kuin puolukka mustikkametsästä, jos sanonta sallitaan.
Ironista on se, että tätä blogia kommentoidessaan joutuu kirjoittamaan mukasanoja ja epäkieltä todistaakseen, että ei ole robotti.
Itse joudun korjaamaan, eli väärinkirjoittamaan pyydettäviä kirjainjonoja pariin kertaan, ennenkuin osaan kirjoittaa väärin oikein. Hullua se.

Arto Alamaunu kirjoitti...

Ja tämäkin vielä: Uudessa Nyt-liitteessä kolumnisti Luoma-aho ei ajattele loppuun asti sitä, mitä ajatteli tänään; "Pierre Bourdieun teoksessa La Distinction hän käsittelee maku- ja kulttuurivalintoja". Että mitenkä? Kuka käsitteli mitä? Teoksen tekijään viitataan tässä itseensä nähden toisessa, jopa kolmannessa persoonassa. Tajunnanvirtaa se.

D'ohtiiko tässä nimeä itselleen andaa? kirjoitti...

Itse joudun korjaamaan, eli väärinkirjoittamaan pyydettäviä kirjainjonoja pariin kertaan, ennenkuin osaan kirjoittaa väärin oikein. Hullua se.

Yx mun rojekteista on kirjuutella mukakielinen kirja käyttäen pelkästään noita tarkristusanoja. Olemma kerännyt niitä jo 11 000, pitäis vain jozkuz jagzaa rytmittää ne niin että kuulostaa hyvältä. Ezim tämä ei oikein toimi:

Undlingo exters kedieseq ferscribos forebornz darrea, hyperach mends quatious. Pankns noppe, surevan conalan asestsa. Nciessa getan spersed sullessum. Pastne paled. Enness backletr renta quesse.

Todista ettet ole robotti

Ah, tuo mieltäni askarruttava kysymys. Olengo and-roidi?

Riitta kirjoitti...

Hyvä tavaton. Saan edelleen tätä samaa roskapostia: nyt uutuutena on "VESIERISTYS SERTIFIKAATTI". Hyvässä uskossa lähetin taas poistopyynnön.